Over ons

Your watch represents who you are, your values and your personal style. Make a statement. Be subtle. Be elegant.

Ons verhaal

De horloges van QUIST worden ontworpen in Nederland. We dromen groot, maar blijven trouw aan onze idealen. Het creëren van tijdloze, elegante uurwerken. Alles met aandacht voor detail. Bij QUIST waarderen we kwaliteit net zo veel als een eerlijke prijs. Betaalbare luxe, met gebruik van de beste materialen. We streven er altijd naar om net dat beetje extra te doen, zodat jij onze producten elke dag met een glimlach kunt dragen.

Onze producten

Bij de productie van onze uurwerken maken we gebruik van hoogwaardige materialen. Het hart van elk horloge wordt gevormd door het uurwerk en voor elk model selecteren wij het beste Zwitserse of Japanse uurwerk, zodat jij ervan verzekerd bent dat je eindeloos kan genieten van je stijlvolle horloge.

Wat ons onderscheidt van de meeste andere merken, is dat wij gebruik maken van saffierglas. Saffierglas staat erom bekend onbreekbaar en krasbestendig te zijn. Omdat jij altijd wil stralen en genieten van je stijlvolle horloge hebben wij ervoor gezorgd dat het beschadigen van het glas vrijwel onmogelijk is.

Onze horlogekasten en stalen bandjes worden met de grootst mogelijke precisie uit 316L roestvrij staal gemaakt. Het staal is anti magnetisch en vrij van bestanddelen die een allergische reactie zouden kunnen veroorzaken.

Onze lederen bandjes worden uitsluitend van het allerbeste ‘top grain’ leder gemaakt. Ditzelfde leer wordt gebruikt voor de binnenkant van onze linnen en cordura horlogebandjes voor een prettige en perfecte pasvorm om je pols. QUIST horloges hebben 3-5ATM waterbestendigheid, wat betekent dat de horloges perfect bestand zijn tegen dagelijkse blootstelling aan regen of het wassen van je handen. Om het horloge en de bandjes net zo mooi te houden zoals je het voor het eerst kreeg, raden wij je aan zorgvuldig met het horloge om te gaan niet teveel aan water bloot te stellen. Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze producten dat we twee jaar garantie geven op alles wat wij verkopen.

Onze toekomst

We zijn een jong, snelgroeiend bedrijf en daar zijn we trots op. Word onderdeel van onze community en blijft op de hoogte van alle mooie ontwerpen die wij uitbrengen. Wij zijn er ook om te luisteren naar jou, of dat nou een klacht is die wij zo snel mogelijk willen verhelpen, of een suggestie voor productverbetering. Volg ons, steun ons, groei met ons. #quistwatches

Onze belofte

Betaalbare luxe. Tijdloze elegantie.

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Productie met oog voor mens en milieu

Betaalbaarheid

Betaalbaarheid

Luxe horloges voor een eerlijke prijs

Kwaliteit

Kwaliteit

Gebruik van hoogwaardige materialen